Navigáció

Cerf, Mitiska & Jaren - Give Me A Sound (Album)

2012.05.07. 18:01 - OttoMaster

Címkék: cerf armada mitiska jaren vocaltrance

A már megszokott, és jól bevált Cerf, Mitiska & Jaren trió ezúttal egy új nagylemezzel örvendeztet meg minket, melyen a 2006 óta megismert slágerek mellett, egy adag új alkotás is szerepet kapott. Különlegességük, az ún. érzelmes-vokál, melyet előszeretettel alkalmaznak az új felvételekben is. Hamar kiderült, hogy az erős ének, feltűnő dalszöveg, és a kemény zenei hangzás keveréke világsiker, ezt a "Saved Again" , "You Never Said" , "Man On The Run" , "Beggin 'You" , stb felvételek mind bebizonyították.



Több mint 6 éves együttműködésük eredménye a most debütáló album, mely a "Give Me A Sound" címet kapta. Természetesen más előadók jelenléte is nagyban meghatározta a trió hangzását, pl: Dash Berlin, Rank 1, Audien, Chris Jones, a Fine Taste és még sokan mások...

A bejegyzés trackback címe:

https://trance-music.blog.hu/api/trackback/id/tr714494552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása